Rengøringsfirmaet københavn. Klinikrengøring, Kontorrengøring, Rengøring og Erhvervsrengøring

Rengøringsjob København

Ansøg for arbejde som rengøringsassistent i København ved at udfylde vores ansøgningsformular.

Åbne Rengøringsjobs i København

RENGØRINGSASSISTENT

Deltids-job i Storkøbenhavn
Vi er på udkig efter rengøringsassistenter til at være del af vores hold, og levere professionel rengøring til kontor og klinikker i hele Storkøbenhavn.

Hvis du er interesseret I at arbejde med os som en professionel rengøringsassistent, så kan der ansøges i ovenstående ansøgnings-formular.

Vi glæder os til at høre fra dig.
rengøring af mødelokale

Rengøringsfirma i Storkøbenhavn

Hvem er vi?

Rengøringsjob København
Vi er et familiedrevet rengøringsfirma der er stolte af at kunne levere professionel og pålidelig rengøring service til virksomheder igennem hele Storkøbenhavn.

Vi er glade for at høre fra gode rengøringsassistenter der gerne vil have et rengøringsjob I København.

Vi har siden 1994 leveret professionel erhvervsrengøring til alle slags virksomheder I Storkøbenhavn, og har igennem den tid kommet frem til en standard for rengøring, der sikrer at vores kunder altid er glade for den service vi leverer. 

rengøring af mødelokale

Hvis du er på udkig efter et rengøringsjob i København, så må du gerne udfylde vores ovenstående ansøgningsform. Dette er den mest direkte måde at få din ansøgning igennem til os. På nuværende tidspunkt leder vi efter deltids rengøringsassistenter, der kan udføre rengøringsjob i København samt områder af Storkøbenhavn.

Når der ansøges for rengøringsjob i København igennem vores ansøgningsformular, sørg da at vælge hvor mange timer pr. uge du gerne vil eller har mulighed for at arbejde på rengøringsjobbet, og du må gerne tilføje ekstra information i det sidste felt, hvis du har mulighed for deltids rengøringsjob.

Når du ansøger for rengøringsjob i København bedes du også vælge hvilken del af dagen og ugen du foretrækker at have dit rengøringsjob - dette er enten i dags-tid, eftermiddage eller på weekenden. Et eventuelt rengøringsjob er ikke begrænset af hvad du vælger, med giver en ide om hvilke tider der generelt passer dig bedst at udføre dit rengøringsjob.

Vi vil også gerne vide hvornår du ville have mulighed for at begynde på med et rengøringsjob i København, som del af ansøgningsformularen er der en dropdown kalender, hvor du simpelhen vælger det dato hvor du tidligst kunne begynde med et rengøringsjob.

Som del af vores ansøgning for rengøringsjob i København, så er vi interesserede i at vide hvordan du fandt os og ansøgning for rengøringsjob, her vælger du en af de felter som svar. Du må gerne tilføje mere information i det sidste felt af ansøgningsformen, vdr. hvordan du fandt frem til siden og muligheden for et rengøringsjob.

Skulle der være nogen ekstra information vdr. din ansøgning hos os for et rengøringsjob i København, så må dette også gerne tilføjes i det sidste felt.

Skulle der mod forventning være et problem med at sende ansøgningsformen fra siden, skrev da gerne til os på vores generelle kontaktform.

Familen Bjørklunds Rengøring ApS
Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup
Privatlivspolitik & Cookies
menucross-circle