Rengøringsfirmaet københavn. Klinikrengøring, Kontorrengøring, Rengøring og Erhvervsrengøring

Rengøringsfirma i København

Erhvervsrengøring i Storkøbenhavn siden 1995
Bliv ringet op for et tilbud

Hvem er vi?

ERHVERVSRENGØRING MED HJERTE

Siden vores begyndelse i 1994, har vores rengøringsfirma i Storkøbenhavn haft fokus på at levere rengøring af en høj professionel standard samt at vedholde det personlige præg.

Familiedrevet Virksomhed

Vi begyndte vores familie-virksomhed i hovedstaden i 1994, med et kontor på Amager.

Det var ikke uden erfaring at det hele begyndte da vi havde allerede haft som familie, erfaring indenfor området af erhvervs-rengøring helt tilbage til 1985. Det var med et fokus på at levere en effektiv service af høj standard – en standard der var stabil og ikke varierede over tid – en rengørings-standard man som kunde kan regne med.

Vi har stor erfaring med hvor stor en forskel rengøring kan have på en virksomhed og hvordan rene, friske lokaler løfter både arbejdes-moralen i virksomederne plus hvor stor en indvirkning det har på jeres kunder og deres indtryk af jeres virksomhed og service.

Vi er forelskede i København og dens kultur og er stolte af at være del af erhvervslivet i hele Storkøbenhavn. Fra hjertet af København til Gentofte, Albertslund, Glostrup, Greve, Hvidovre, Brøndby, Frederiksberg, Vallensbæk, Rødovre, Rudersdal, Lyngby, Gladsaxe, Glostrup, Furesø, Ishøj, Høje-Taastrup, og Herlev.
God rengøring - personlig kontakt
Erhvervsrengøring
Familien Bjørklunds Rengøring ApS
Pålidelig Rengøring siden
1994

Erhvervsrengøring

Se hvad vi kan gør for jer og jeres virksomheds-lokaler.

Klinikrengøring

Vi er specialister indenfor klinik-rengøring - hør nærmere.

Grundig Rengøring 

Rengøringsfirmaet Familien Bjørklunds Rengøring tilbyder rengøring af jeres erhvervslokaler og har mange års erfaring med at sørge for at jeres arbejdsplads bliver grundigt rengjort.

Som rengøringsfirma med base på Amager, leverer vi professionel erhvervsrengøring til hele Storkøbenhavn. Glostrup, Søborg, Bagsværd, Hvidovre, Rødovre, Skovlunde, Vallensbæk, Valby, Amager, Brøndby, Hellerup, Gentofte, Albertslund, Ballerup, Taastrup, Herlev og Frederiksberg. 

Som et familiedrevet rengøringsfirma er vi til at tale med.
rengøringsfirmaet på amager
Rengoeringsfirmaet Familien Bjorklunds renovering

Erhvervsrengøring

Rengøringsfirmaet Familien Bjørklunds Rengøring leverer erhvervsrengøring bakket op af et fantastisk hold af medarbejdere og mange års rengørings erfaring. Som rengøringsfirma har vi det mål at sørge for at jeres arbejdsplads er ren og frisk og skaber en bedre og nemmere hverdag.

Det vores rengøringsfirma tilbyder er rene lokaler og friske omgivelser at arbejde i - en arbejdsplads der er til glæde for jeres medarbejder. 

Kontakt os idag for et helt uforpligtende tilbud på rengøring af jeres lokaler.

Klinikrengøring

Vi er specialister indenfor rengøring af klinikker.
Rengøringsfirmaet Familien Bjørklunds Rengøring der er et familiedrevet rengøringsfirma, har et særligt fokus på rengøring af klinikker. 

Vi har i mange år leveret grundig special rengøring der sikrer gode omgivelser og god hygiejne for jeres patienter såvel som for jeres medarbejdere. 

Har I brug for god klinikrengøring, kontakt os da idag og få et tilbud på rengøring af jeres lokaler. 
støvsugning rengøring
rengoeringstilbud kontakt telefon

Kontorrengøring

Vi leverer standard kontorrengøring der sikrer at jeres arbejds-omgivelser altid er rene og holdes friske. Dette sikrer et bedre arbejdsmiljø og er endda sundere for jeres medarbejdere, da grundig rengøring på kontoret fjerner støv og bakterier der eller kunne forårsage sygedage som følge af allergier osv. blandt medarbejdere. Derfor er kontorrengøring altid en god investering. 

Udfyld vores kontakt-formular for at få et 100% uforpligtende tilbud.

Vi glæder os til at høre fra jer.
Familen Bjørklunds Rengøring ApS
Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup
Privatlivspolitik & Cookies
menucross-circle