Rengøringsfirma København Sjælland

Professionel Rengørings Team

Rengøringsfirma København

Med erhvervsrengøring i Stor-København siden 1995.


ERHVERVSRENGØRING MED HJERTE
Siden vores begyndelse i 1995, har vores rengøringsfirma i Storkøbenhavn haft fokus på at levere rengøring af en høj professionel standard samt at vedholde det personlige præg.

Stor-København
Vi begyndte vores familie-virksomhed i hovedstaden i 1995, med et kontor på Amager.

Det var ikke uden erfaring at det hele begyndte da vi havde allerede haft som familie, erfaring indenfor området af erhvervs-rengøring helt tilbage til 1985. Det var med et fokus på at levere en effektiv service af høj standard – en standard der var stabil og ikke varierede over tid – en rengørings-standard man som kunde kan regne med.

Vi har stor erfaring med hvor stor en forskel rengøring kan have på en virksomhed og hvordan rene, friske lokaler løfter både arbejdes-moralen i virksomederne plus hvor stor en indvirkning det har på jeres kunder og deres indtryk af jeres virksomhed og service.

Vi er forelskede i København og dens kultur og er stolte af at være del af erhvervslivet i hele Stor-København. Fra hjertet af København til Gentofte, Albertslund, Glostrup, Greve, Hvidovre, Brøndby, Frederiksberg, Vallensbæk, Rødovre, Rudersdal, Lyngby, Gladsaxe, Glostrup, Furesø, Ishøj, Høje-Taastrup, og Herlev.

Brug for professionel rengøring?

Udfyld vores kontakt-form så ringer vi til Dem

Familen Bjørklund's Rengøring
Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup
(Stor-København Danmark)
Webdesign - T.A.C
phone-handsetmenucross-circle