Rengøringsfirmaet københavn. Klinikrengøring, Kontorrengøring, Rengøring og Erhvervsrengøring

KLINIKRENGØRING

Har jeres klinik brug for rengøring der holder standarden og sikrer den gode hygiejne bliver holdt?
Bliv ringet op for et tilbud

Nye tider - Nye Krav

Nye tider, nye krav på rengøring og hygiejne i din klinik.

Rengøringen har flere formål. Blandt andet at fjerne snavs og mikroorganismer, og dermed mindske smitterisikoen. Det er særligt vigtigt at fokusere på risikopunkter, som er de steder, der er særlig vigtige med tanke på smittespredning.

I en klinik er hygiejne og renlighed altid meget vigtigt, og vi har mange års erfaring med at sørge for at jeres klinik er og forbliver ren.
Med denne erfaring kan vi tilbyde en komplet løsning.

Vi giver gerne kunde/referencelister ved tilbud.

Når du vil være sikker på, at få en omhyggelig rengøring, bør De kontakte os. 

Kontakt os ved at ringe, skrive eller udfylde vores kontakt-formular. 

Vi glæder os til at høre fra Dem.
Kontakt Formular
få tilbud på klinikrengøring
Udfyld her:

Professionel Klinikrengøring

Vi kan stå inde for en høj stabil standard på jeres rengøring - baseret på 27 års erfaring.
Hos Familien Bjørklund's Rengøring leverer vi professionel rengøring med et specielle indenfor klinik-rengøring. Vi leverer rengøring i Storkøbenhavn og vores stabile hold står klar til at sikre jer rene lokaler. Vi leverer rengøringsservice til hele erhvervslivet og har som særligt speciale - rengøring af klinikker. Det er essentielt at enhver klinik holdes rent på et højt niveau og det er noget vi har specialiceret os i gennem de sidste 27 år og vi tager den ekspertise og opmærksomhed til detaljer.
Vores speciale dækker over rengøring i læge-klinikker, hudspecialist klinikker, kiropraktik klinikker, tand-læge klinikker, fodpleje klinikker osv - så vel som rengøring af virksomhedslokaler og kontor. Det er altid en god investering for teamet og jeres klienter at have omgivelser der er friske, fri fra snavs - hvor man føler sig godt tilpas og kan føle sig sikker på at hygiejnen bliver holdt i top og at bakterier bliver håndteret og forbygget med standard effektiv rengørelse af faciliteterne.

Kontakt os idag - så får vi lavet et skræddersyet rengøringsprogram for lige netop jeres faciliteter. Dette gøres gratis og vores tilbud til rengøring er aldeles uforpligtende.

Kom igang ved at udfylde vores kontaktformular.
Vi har med vores mange års erfaring specialiceret os indenfor rengøring af klinikker.
Dette kræver den højeste standard og garanti at rengørings-kvaliteten ikke daler, men forbliver høj måned efter måned, år efter år.

Vi har med vores egen tilgang sikret at vi kan levere og holde standarden der opfylder de krav en klinik skal holde.
Vi ved at en klinik ikke er et kontor og at rengøringen deraf, udover at sikre friske omgivelser for kunde og læge, er essentiel for velfærden og sikkerheden af både læge og patient.

Vi glæder os til at høre hvad vi kan gøre for dem.

Kontakt os idag og få et uforpligtende tilbud på rengøring af jeres klinik.
Klinikrengøring specialist rengøring
Professionel
Klinikrengøring
NIR & Klinik Specialister.

Hvad er klinikrengøring?

Rengøring af klinik
En klinik er en praksis hvor patienter undersøges og behandles for lidelser eller sygdomme, så som tandlæge klinikker, almene lægeklinikker, lægevagter, privatklinikker, smerteklinikker, allergiklinikker osv.

Desuden er en klinik også en praksis hvor der tilbydes anden form for skønheds- eller kropsbehandling - dette kan blandt andet være for eksempel skønhedsklinikker, fysiurgisk massage, akupunktur klinik, fysioterapeutklinik osv.

Fællesnævnern for alle klinikker 
Det alle klinikker har tilfælles er at de har brug for klinikrengøring - alle klinikker har det tilfælles at hygiejne og bakterie-frie omgivelser ikke kun er en god ide, men essentielt for at levere en god og sikker service til ens patienter og kunder.
Det gode indtryk
Det er særdeles vigtigt at retningslinjerne overholdes, da de er udformet til at sikre gode omgivelser for alle parter. Men udover det helt legale og essentielle for at skabe en sikker oplevelse, er det at give det rette indtryk til dem der kommer ind for behandlinger, sådan så de ved de er i professionelle hænder.

Dette opnås med klinikrengøring fra vores professionelle medarbejdere.
En klinik der er ren og støvfri giver patienten tillid til at der er styr på sagerne og de er i sikre hænder og hos et professionelt behandlingssted. På denne måde er en professionel og stabil klinikrengøring man kan regne med en meget god investering for enhver klinik.

Få et uforpligtende tilbud

Hvordan får vi et tilbud?
Vi har gjort det nemt og ligetil - kontakt os simpelhen ved at enten ringe eller udfylde vores kontakt formular og lad os vide I gerne vil have et uforpligtende tilbud på rengøring af jeres klinik. 
Skræddersyet rengøring
Det er vigtigt for os at kunne yde præcis den service I har brug for i jeres virksomhed og derfor er vores tilbud altid skabte med henblik på lige det. Det vil sige at I modtager et tilbud der skræddersyet for jeres klinik.
Hvor i landet leveres der rengøring? 
Familien Bjørklund's Rengøring leverer rengøring i hele stor-københavn.  

Kontakt os

Vi er altid glade for kommunikation
Hvis der er spørgsmål eller noget I gerne vil høre nærmere om, kontakt os da gerne med det samme - så besvarer vi så hurtigt som muligt. 
Kontakt os.
Rengørings Tilbud
Nogen spørgsmål?
Skriv til os her

Bestil et rengøringstilbud idag.

Med rengøringsservice fra Familien Björklunds Rengøring får i grundig og pålidelig rengøring af klinikken, hvor hygiejnen bliver fulgt efter kravene. 

At have klinkrengøring der lever op til alle krav er essentielt og skaber trygge rammer for jeres medarbejdere, såvel som jeres patienter, da med god rengøring der holder klinikken frisk og hygiejnisk undgås infektioner og smittekilder.

Vi er stolte og glade at kunne levere kvalitets rengøring af klinikker. Bestil et uforpligtende rengøringstilbud af jeres klinik. 
Klinikrengøring med erfaring
Vores familiedrevet rengøringsvirksomhed har i de sidste 27 år af erfaring med rengøring i Storkøbenhavn, haft klinikrengøring i fokus. 
Vi har igennem disse mange år kommet frem til den helt rette fremgangsmåde for at sikre os at den høje standard og gode rengøringskvalitet i klinikken holdes oppe. 

Med en rengøringsaftale med os for rengøring af jeres klinik, sikrer I jer rengøring med jeres behov i fokus.
Hygiejne og Rengøring i Klinikken
En klinik er ikke som andre erhvervslokaler og er ikke et kontor - klinikken har en helt særlig standard og krav på god rengøring. God rengøring i klinikker er ikke bare for sjovt, men er essentielt for fortsat sikre og rene rammer for både læger såvel som patienterne. 

Ved at sørge for at støvede og fedtede arealer holdes helt rene, håndteres nogle af de hyppigeste kilder til smitte eller infektion.

Desuden er god rengøring altid en smart investering for klinikken såvel som enhver arbejdsplads, da med mindre støv og bakterier - nedsætter man også sygefraværet hos medarbejdere, da kilder til sygdom og allergier håndteres. 
Faste Rengøringsassistenter i Klinikken
Bestil Rengøringstilbud for Klinik
Udfyld her:

Vores Rengørings Virksomhed

Vi står klar med mange års erfaring indenfor lige netop klinikrengøring. Når der rengøres hos praktiserende læger og tandlæger er det meget vigtigt at standarden er i top.
Når det kommer til lægeklinikker, tandlægeklinikker, kirurgiske-klinikker, fysioterapi klinikker og endda akupunktur klinikker så er hygiejnestandarden høj - ikke kun for kunderne og patienterne, men også for lægerne og deres ansattes sikkerhed. Der skal skabes et sikkert og rent miljø for begge parter og dette miljø skal være i top året rundt.
Vi har hos Familien Björklund’s Rengøring vores teknik udarbejdet ifølge NIR - her sørger vi for at snavs og eliminerer forhold hvor bakterier kan florere. 

Ved at sørge for at der ikke er bakterier og andet snavs tilstede i klinik lokalerne, så eliminerer man risikoerne for smittefare og infektioner. Vores medarbejdere er trænet til at udføre omhyggelig rengøring der håndterer specifikke områder og forhold i klinikken, så bakterier bliver fjernet effektivt og hver gang der rengøres.
Familien Bjørklunds Rengøring
Familien Bjørklund
Erhvervsrengoring og klinokrengoring
27 års erfaring med
Klinikrengøring i København
Familen Bjørklunds Rengøring ApS
Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup
Privatlivspolitik & Cookies
starstar-emptymenuchevron-downcross-circle