Rengøringsfirma København Sjælland

Rengøringsfirma Storkøbenhavn

Har jeres arbejdsplads brug for stabil rengøring? 
Udfyld vores kontakt-formular og indhent et helt uforpligtende rengøringstilbud.

Få et tilbud!

Brug for professionel erhvervsrengøring i Storkøbenhavn?
Bliv kontaktet af os og få et tilbud der er 100% uforpligtende.
Det er nemt og ligetil - udfyld kontakt-formularen så bliver I ringet op mht at få et tilbud på rengøringen af jeres lokaler.

Nogen spørgsmål? 

Vi er altid glade for kommunikation og bevarer gerne de spørgsmål der kunne være.
Kontakt Formular
Udfyld her:

Dit Rengøringsfirma på Amager

Med mere end 27 års erfaring indenfor erhvervsrengøring kan vi sikre jer en høj standard.
Har I brug for rene og friske lokaler? 

Kunne I tænke jer rengøringsservice der holder? 

Kontakt Familien Bjørklund's Rengøring her etableret her på Amager. Vi har været her med på øen i hele 27 år nu og mange års gode erfaring med at levere rengøring-service der holder. Vi startede på Amagerbrogade tilbage i 1995 og har igennem den tid - med mange års erfaring med hvad der giver resultater - udarbejdet vores fremgangsmåde for at sikre at I som virksomhed eller klinik får en rengørings-service af høj standard og at den standard ikke falmer med tiden. Dette er vi meget glade at kunne yde som en service - da rengøringsservicen er noget der bare skal virke og noget I skal kunne regne med. 

Hygiene og renlighed er noget der ikke kun gavner jeres medarbejdere, men også skaber sikre rammer for jeres kunder og skaber et godt indtryk. Vi ved hvor vigtigt en kundes førstehåndsindtryk er - og med friske, skarpe omgivelser har man allerede begyndt med at give et godt indtryk til kunden så snart de træder ind igennem døren.

Vi tilbyder helt uforpligtende tilbud på rengøring af jeres lokaler - udfyld simpelhen kontakt-formularen. Så får I en skræddersyet plan der passer jeres behov og ønsker mht rengøringen. 

Vi har som rengøringsvirksomhed fokus på kvaliteten af rengøringen og vores medarbejdere er blandt andet eksperter og specialister indenfor rengøring til klinker. Dette kræver en indsigt i hvad man som læge, tand-læge eller terapeut har brug fra rengøringen, for at sørge for sikre omgivelser til sine medarbejdere og patienter. 

Så har I klinik eller virksomhed på Amager - så kontakt os idag og lad os komme igang. 

Glæder os til at høre fra jer.

Erhvervsrengøring på Ama'r 2770 & 2300 


Familen Bjørklund's Rengøring
Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup
(Stor-København Danmark)
Webdesign - T.A.C
phone-handsetmenucross-circle