Rengøringsfirmaet københavn. Klinikrengøring, Kontorrengøring, Rengøring og Erhvervsrengøring

Erhvervsrengøring Amager

Har I virksomhed på Amager og mangler i god grundig erhvervsrengøring?
Med base på Amager, står vi klar til at levere grundig erhvervsrengøring til jeres virksomhed her på Amager. Vi har over 27 års erfaring indenfor levering af rengøring der holder standarden og kommer gerne forbi og giver jer et tilbud på rengøring af jeres lokaler.

Kontakt os idag for et uforpligtende tilbud!
God rengøring - personlig kontakt

Få et tilbud idag!

Har I brug for rene og friske lokaler?

Kunne I tænke jer erhvervsrengøring der holder?

Kontakt Familien Bjørklund's Rengøring her etableret her på Amager. 
Vi har været her med på øen i hele 27 år nu og mange års gode erfaring med at levere rengøring-service der holder. Vi startede på Amagerbrogade tilbage i 1995 og har igennem den tid - med mange års erfaring med hvad der giver resultater - udarbejdet vores fremgangsmåde for at sikre at I som virksomhed eller klinik får en rengørings-service af høj standard og at den standard ikke falmer med tiden. 

Dette er vi meget glade at kunne yde som en service - da rengøringsservicen er noget der bare skal virke og noget I skal kunne regne med.

Vi er altid glade for kommunikation og besvarer gerne de spørgsmål der kunne være.
Kontakt Formular
Udfyld her:

Rengøringsfirmaet Amager

Vi har siden 1994 haft vores base på Amager, hvor vi har leveret erhvervsrengøring Amager, samt erhvervsrengøring til resten af Storkøbenhavn. 

Vi har mange år erfaring med at sikre at kvaliteten er der fra starten, og at den holdes oppe hele tiden. 

Hygiene og renlighed er noget der ikke kun gavner jeres medarbejdere, men også skaber sikre rammer for jeres kunder og skaber et godt indtryk. Vi ved hvor vigtigt en kundes førstehåndsindtryk er - og med friske, skarpe omgivelser har man allerede begyndt med at give et godt indtryk til kunden så snart de træder ind igennem døren.

Vi tilbyder helt uforpligtende tilbud på rengøring af jeres lokaler - udfyld simpelhen kontakt-formularen. Så får I en skræddersyet plan der passer jeres behov og ønsker mht rengøringen.

Vi har som rengøringsvirksomhed fokus på kvaliteten af rengøringen og vores medarbejdere er blandt andet eksperter og specialister indenfor rengøring til klinker. Dette kræver en indsigt i hvad man som læge, tand-læge eller terapeut har brug fra rengøringen, for at sørge for sikre omgivelser til sine medarbejdere og patienter.

Så har I klinik eller virksomhed på Amager - så kontakt os idag og lad os komme igang.

Glæder os til at høre fra jer.
Brug for erhvervsrengøring Amager? 

Kontakt os da idag!
erhvervsrengøring København
Erhvervsrengøring Amager
Siden 1994

Erhvervsrengøring Amager 2770 & 2300 


Familen Bjørklunds Rengøring ApS
Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup
Privatlivspolitik & Cookies
menucross-circle