Rengøringsfirmaet københavn. Klinikrengøring, Kontorrengøring, Rengøring og Erhvervsrengøring

RENGØRING

Erhvervsrengøring i Storkøbenhavn siden 1995.
Bliv ringet op for et tilbud

familien bjorklunds rengøring

Rengøring af erhverv - vi skaber en ren arbejdsplads.

Har jeres virksomhed brug for rengøring og en mere overskuelig og ryddet hverdag?
Er der støv på bordene og snavs på gulvet? Vil I gerne sikre et godt førstehåndsindtryk for jeres kunder og samarbejdspartnere når de ankommer?
Ville hverdagen være mere behagelig med tomme skraldespande, et skinnende toilet og et hygienisk køkken?
Løs det hele med rengøring fra vores hold af erfarne rengøringsassistenter.

Rengøring er ikke altid det første det fleste tænker over på arbjedspladsen, men det er tilgengæld noget de færreste ikke overser når rengøring mangler.

Derfor er det altid en god investering at få hyppig rengøring af arbjedslokalerne.

Fordelene ved god rengøring

Hvordan kan rengøring hjælpe?

Arbejdsmoral
Hvordan skaber man god arbejdsmoral? 
God rengøring påvirker arbjedsmoralen, da rene lokaler gør det ikke kun skønt at ankomme på arbejde og skaber bedre velvær, men gør det også nemmere at udføre arbejdet. Dette medfører at jeres medarbejdere kan fokusere på deres arbjde og ikke skal stresse over en overfyldt skraldespand, støvet der hvirvler eller hvor den tørre lugt kommer fra.
Problemet med rengøring er at de fleste gerne vil nyde af de friske omgivelser, men ikke alle vil udføre daglig rengøring - derfor er professionel rengøring altid en god løsning. Da det giver jeres medarbjdere struktur på dagen og mindre at holde styr på udover deres arbejdsopgaver.
Sygefravær

Hvordan får man sygefraværet ned? Der findes mange grunde til at medarbejdere har brug for nogle dage fri igennem året for at håndtere en forkølelse eller andet der kan opstå. Som arbjedsplads kan I dog hjælpe jeres medarbejdere ved at skabe en så hygijenisk og stress-fri hverdag som muligt. Simple rengørings handlinger, så som at aftørre borde og dørehåndtag går langt i at mindske smittefare og at ungå unødvendig belastning af medarbjedernes immunesystem. Samlingsteder så som køkkenet og mødelokaler er vigtigt at holde rent - samt at toiletterne rengøres grundigt - så en medarbejders forkølelse ikke bliver andres.

Rengøring der aftørrer og rengør overflader, fjerner de fedtlag og snavs der beskytter bakterier og viruser så de med rengøringen bliver fjernet. Dette hjælper med at nedsætte smittefaren på arbejdspladsen og i længden hjælpe med at nedsætte sygefraværet.
Allergier

Hvordan kan man formindske allergier? For at hjælpe de medarbejdere der lider af allergier, er grundig rengøring en god ide. Hyppig rengøring der fjerner støv og partikler fra overflader, forhindrer at disse partikler hvirvles op i luften på en travl hverdag, og formindsker derved risikoen for at arbjedspladsen sætter gang i allergierne.
God udluftning og hyppig afstøvning skaber bedre luftkvalitet og er essentiel del af rengøring.
rengøring af mødelokale
Kundernes oplevelse

Hvordan skaber man en god oplevelse for kunden? En god start er sefølig’ at kunder oplever at omgivelserne er rene og friske, dette er betryggende og kommunikerer at jeres service er professionelt. Kunden førstehåndsindtryk af jeres virksomhed er vigtigt, og god rengøring sørger for at lokalerne dufter god, ser godt ud og er professionelle. 
Da kunden ikke er i jeres lokaler dagligt så er de ikke blinde overfor støv og snavs, det er først gang de ser jeres lokaler og derved ser de det hele - så en god rengøring sørger for at det de ser er tilfrestillende.

Det er nemt at få et tilbud!

Det koster ikke noget at kontakte os og I får et aldeles gratis og uforpligtende tilbud på rengøring af jeres lokaler.

Det er nemt - udfyld vores kontaktformular eller ring til os. Vi kontakter jer derefter og sørger for at I får et tilbud på erhvervsrengøring, tilpasset efter jeres lokaler og behov.
KontaktformularSend os en emailRing: 32 51 22 69
Kontakt os på telefon eller email
FBRS Rengøringsfirma KBH

Hvorfor hyre en rengøringsassistent?

En god grund til at hyre en rengøringsassistent fra os, er at I så ved at rengøring bliver udført effektivit og professionelt. Vores medarbejdere har mange års erfaring med rengøring af erhverv og arbejdspladser, og kan sørge for at det simpelhen forbliver rent, uden at I skal have opmærksomhed på det.
En professionel rengøringsassistent ved også den korrekte måde at behandle og rengøre forskellige overflader - noget der hvis gjort forkert, kan påvirke gulve osv. negativt. En professionel rengøringsassistent forlænger glansen og levetiden af jeres overflader.

Rengøring med en rengøringsplan

Hvad kunne I tænke jer at jeres rengøring skal indeholde? Baseret på jeres lokaler og behov sammensætter vi en rengøringsplan der kan indeholde blandt andet disse punkter, samt andre aspekter I godt kunne tænke jeres rengøringsplan skal indeholde.
RENGØRING AF KONTOR
- Støvsugning af gange.
- Gulvask af gange.
- Kontor støvsugning af gulv.
- Kontor gulvvask
- Støvsugning af tæpper.
- Støvsugning af sofaer / stole.
- Mundstykke-støvsugning a tekstil-betræk.
- Fjernelse af finger mærker på døre.
- Afstøvning af overflader.
- Aftørring af vandrette overflader.
- Fjerne pletter.
- Aftørring/af-spritning af dørhåndtag.
- Afstøvning af kontorbord.
- Aftørring af tastatur.
- Rengøring af mødelokale.
- Tømme skraldespande.
- Aftørring af glasvægge.
RENGØRING AF TOILET
- Vask af toiletten.
- Vask af håndvasken.
- Tømning af madamposer og skraldespande.
- Afkalkning af fuger.
- Afkalkning af toiletter.
- Afkalkning af håndvaske.
- Støvsugning af gulv.
- Gulvvask.
- Afstøvning.
- Rengøring af spejl.
- Aftørring/ af-spritning af dørhåndtag.
- Fjerne fingermærker på døre.
- Ny wc-opfrisker.

RENGØRING AF KØKKEN
- Aftørring af skuffer.
- Aftørring af køkkenskabslåger.
- Aftørring vandrette overflader.
- Støvsugning af gulvet.
- Gulvvask.
- Aftørring af vasken.
- Afkalkning af vasken.
- Afstøvning.
- Tømning af køkkenskrald.
- Tømning af kaffemaskinen.
- Afkalkning af kaffemaskinen.
- Fjernelse af fedtpletter/kaffepletter.
- Opfyldning/tømning af opvaskemaskinen.
Bestil Rengøringstilbud for Klinik
Udfyld her:

Rengøring på Sjælland

Familien Björklunds Rengøring leverer rengøring til virksomheder over hele Storkøbenhavn.
Rengøring i København
Vi har i alle vores år i rengøringsbranchen haft vores kunder i København, og er meget stolte af og glade for vores hovedstad. Her har vi igennem årene leveret rengøring til mange af de store teatre, samt mindre virksomheder. Men vores rengøring får I et personligt forhold, hvor det altid er nemt at kommunikere og koordinere hvad der skal laves og justeringer til rengøringen.
Rengøring på Amager
Vi begyndte vores rengøringsvirksomhed på Amager og har stadig vores kontor på øen. Vi har i mange år leveret rengøring til virksomheder på hele Amager. Alt fra teater til kontor og klinikker. Har I brug for rengøring af jeres lokaler på Amager så kontakt os for et helt uforpligtende tilbud - vi giver gerne referencer.
Rengøring på Frederiksberg
Som del af vores mange år i København, har vi nydt af at kunne levere rengøring til denne smukke del kommune. Her har vi leveret rengøring til virksomheder af forskellige størrelser, samt specielle lokaliteter som teatre - hvor rengøringen er særdeles vigtig for kundens oplevelse.
Kontakt os hvis I har brug for rengøring af jeres lokaler på Frederiksberg.
Rengøring i Valby
Brug for rengøring af jeres lokaler i Valby? Intet problem. Vores personale står klare til at hjælp jer igang! Vi har været tilstede i Valby i mange år og kender området, hvor vi har mange glade kunder. Hvis I har brug for rengøring af jeres lokaler i Valby så kontakt os endelig og lad os give jer et godt rengøringstilbud!
Rengøring i Ishøj
Brug for rengøring i Ishøj? Vores medarbejder er velkendte med Vestegnen og har leveret rengøring til virksomheder her i lang tid. Dette vil sige at vi kommer hurtigt igang med rengøring af jeres lokaler. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rengøring af jeres erhvervslokaler.
Rengøring i Brøndby
Har I virksomhed i Brøndby og kunne I godt bruge grundig rengøring? Kontakt os da for et gratis tilbud på rengøringen af jeres lokaler. Kontkat os så ses vi i Brøndbyøster, Brøndbyvester eller Brøndby Strand.
Rengøring i Vallensbæk
Har jeres lokaler i Vallensbæk brug for grundig rengøring? Vi står klar - vi sørger for at det altid er samme rengørings personale der sørger for rengøringen af jeres virksomhed og derved god stabil erhvervsrengøring.
Rengøring i Gladsaxe
Kontakt os hvis I har brug for rengøring i Gladsaxe - vi har mange års erfaring med erhvervsrengøring og står klar til at levere god pålidelig rengøring. Her har vi mange års erfaring med levering af rengøring i blandt andet Søborg og Buddinge.
Rengøring i Gentofte
Har jeres lokaler i Gentofte brug for en god professionel rengøring? Skriv til os så bliver I ringet op og vi sørger for at I får et uforpligtende rengøringstilbud skræddersyet for jeres virksomhed.
Rengøring i Alberstlund
Vi har haft glæde af at kunne levere vores rengøringsservice til virksomheder i Albertslund igennem de sidste mange år og er altid glade for at give et uforpligtende tilbud på rengøring af jeres lokaler. Kontakt os derfor hvis I mangler erhvervsrengøring.
Rengøring i Lyngby
Har jeres erhvervslokaler i Lyngby brug for rengøring? Skriv til os . så kontakter vi jer med et godt tilbud på rengøringen af jeres virksomhedslokaler.
Rengøring i Hellerup
For et godt tilbud på rengøringen af jeres erhvervslokaler i Hellerup, kontakt så ringer vi til Dem. Vi kan komme hurtigt igang med rengøring i Hellerup.
Rengøring på Sjælland
Familen Bjørklunds Rengøring ApS
Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup
Privatlivspolitik & Cookies
starstar-emptymenuchevron-downcross-circle