Rengøringsfirma København Sjælland
@

Rengøringskvalitet inspiceret

Smitterisiko & Rengøring
Rengøring er en vigtig faktor i enhver virksomhed og i ethvert område hvor man har tænkt at opholde sig og arbejde – dette er endnu mere vigtigt i et område hvor man vil servicere kunder. Vigtigheden af rene omgivelser topper når vi taler om at behandle patienter, ikke kun for den oplevelse og tryghed rene lokaler og omgivelser giver en patient – men også mht. at sørge for at der er styr på hygiejnen og forebygger risiko for infektioner.

Risikoen for smitte kan have at gøre med at der i snavs er et miljø der kan resultere i opformering af små mængder mikroorganismer, der er beskyttet af og bruger snavset som en kilde til næring.
Derved er håndteringen af snavs såsom støv, pletter, affald og fladesnavs ikke kun vigtigt for syns skyld og for den generelle kvalitet af arbejdsmiljøet og arbejdsområdet – men er også en meget vigtig ting at håndtere for at forhindre infektioner og andre problemer født ud af mangel på hygiene.

Der er derfor brug for at standarden af rengørings-kvaliteten holdes høj i klinikker og udføres med det formål for øjet af virkelig have et rent slutresultat og ikke kun et overfladisk resultat.

Hos Familien Bjørklund’s Rengøring har vi dette udarbejdet, så vi kan sørge for at rengøringen bliver forsvarligt udført og inspiceret. 

Kontakt os og lad os hjælpe jer med at holde jeres lokaler rene og friske.
Familen Bjørklund's Rengøring
Fuglebækvej 2B, 2770 Kastrup
(Stor-København Danmark)
Webdesign - T.A.C
phone-handsetmenucross-circle